Molekularka.cz

Pistáciová krusta

Postup

1.    Do větší mísy vsypte nasekané pistácie. Přisypte sůl a přilijte vodu. Vše opatrně propojte. Poté přisypte Maltosec a hnětejte špičkami prstů dokud se vše nespojí a nevznikne lepkavá směs

2.    Připravte si 2 pečící papíry. Směs vyklopte na jeden z nich a druhým papírem jej přiklopte. S pomocí válečku směs opatrně rozválejte na kompaktní tenkou vrstvu

3.    Sejměte vrchní pečící papír, vložte na plech a pečte v troubě 35 minut při 130°C (v horkovzdušné troubě při cca 110°C)

4.    Nyní již stačí krustu nalámat nebo nakrájet na potřebnou velikost a můžete podávat spolu s lososem, paštikou nebo kaviárem
 

[data/cf-icon/icon-131-17.jpeg.detail.jpeg (164,29 kB)]

Suroviny

  • 250 g nasekaných pistácií
  • 3 g soli
  • 25 g vody
  • 35 g Maltosecu
     

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.