Vytisknout Poslat na email

Jahodový sorbet

Postup

1.    Nejprve vodu svařte s cukrem na sirup a nechte jej vychladnout

2.    Jahody rozdělte na poloviny. Ke každé polovině přilijte půlku sirupu a půlku glycerinu

3.    Nejprve s pomocí výkonnějšího mixéru rozdrťte první polovinu jahod do doby, než vám pod noži mixéru začne vznikat krystalická drť. Poté totéž proveďte i s druhou polovinou jahod

4.    Krystalickou drť přendejte do dvou hlubších nádob, dejte do mrazáku a nechte 2 hodiny mrazit. Poté sorbet propracujte lžící nebo kleštěmi
 

Mohly by Vás zajímat další zajímavé recepty
[data/cf-icon/icon-126-17.jpeg.detail.jpeg (168,41 kB)]

Suroviny

  • 500 g mrazených jahod
  • 80 g vody
  • 80 g cukru
  • 30 g glycerinu

 

43s2180043
350g
215 Kč

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.