Procrema studená

Kód položky: 43s2180060
175g

Procrema je surovinou zcela přírodního původu.

Procrema Cold je používána zejména při výrobě zmrzlin a zmrzlinových dezertů.

 

S pomocí přípravku ProCrema lze vyřešit hned 4 problémy, které vás s výrobou zmrzliny mohou potkat.

  • Působí jako stabilizátor. Díky této vlastnosti nedojde při zamrazování zmrzlinového krému k nepříjemnému oddělení tekutiny, v níž jsou obsaženy vodní molekuly, od ostatních součástí, které jsou ve zmrzlině obsaženy. Mnohem markantnější je tento jev při rozmrazování zmrzliny, tedy v době, kdy je zmrzlina servírována.

Stabilizátor také napomáhá k zapracování vzduchu do zmrzliny, čímž se krém stává nadýchanější a v ústech lahodnější

  • ProCrema také účinek emulgátoru. S jeho pomocí se vám tak podaří spojit tukové a vodní molekuly, tedy kapalinu obsaženou například v ovoci s tukem ze smetany. Zmrzlina bude mít hladkou texturu i po zamrazení. Emulgátor také částečně brání tomu, aby se zmrzlina rychle roztávala při jejím servírování.
  • V případě, že zmrzlinový základ obsahuje tuky je s Pro Cremou do zmrzliny dodáván rostlinný protein, který významně zlepšuje texturu zmrzliny
  • V případě, že zmrzlinový základ obsahuje mix cukrů, usnadňuje ProCrema jejich dávkování neboť zrychluje jejich zapracovávání do směsi

 

Vlastnosti

  • Snadné a rychlé zapracování
  • Používá se do studených směsí, nezahřívá se

 

Dávkování

Pokud není v konkrétním receptu uvedeno jinak, používá se ProCrema v poměru 100 g ProCremy na 1 kg směsi.

Používá se do studených směsí bez nutnosti ohřevu
 

glukóza, dextróza, rostlinný tuk, emulgátory (E401, E471, E472), stabilizátory (E412,E407), mléčný protein

[icon-1376.jpeg]
230
Vytisknout Poslat na email