ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ
Mapa stránek
Hledat:
Úvod
Produkty
Akce
Recepty
Kurzy
Videa
co je co
Kontakt
»
Molekulárka.cz
»
Mapa stránek
Váš košík je
prázdný
.
Kč
|
€
Home Chef
Sosa
Demarle
Delikatesy
Pomůcky
Mapa stránek
Vytisknout článek
Poslat na email
Poslat na email
E-mail adresáta*:
Váš email*:
Váš komentář:
* položku je nutno vyplnit
Co je co
Knihovna
Kontakt
Kurzy
Mapa stránek
Novinky
Formy Demarle, jedinečná technologie, originální použití
Postup pro přípravu mražených sphér
Jak připravit ovocný kaviár
VŠEOBECNÉ Obchodní podmínky
Podmínky používání
Právní podmínky
Produkty
Recepty
testmulti
zavařování články
Jaké suroviny se užívají v molekulární mixologii
O projektu
Videa
Ovocná omáčka (agar agar)
Ovocný kaviár (agar agar)
Dortové reliefy
Karamelové dekorace a košíčky s formami Demarle
Mandarinkové nadýchané želé (instangel)
Senzační teplé hráškové želé (agar agar)
Jednoduché kouzlení s formami Demarle
Jogurtová pěna
Kaviar z kakaa (alginát, clorur)
Křupavý losos (air bag mouka)
Neodolatelné polevy s formami Demarle
Nočky z ličí (alginát, clorur, kit PH)
Pistáciová krusta
Sféra z jogurtu (alginát)
Sféry z manga a campari (alginát, glukonolaktat)
Snadné čištění formem Demarle
Vyhledávání
Zájem o kurz